Erzsébet szelet
8 fő részére
Nehézség:
könnyű
Kapcsolódó gyűjtemények
tészta
- 30 dkg liszt
- 20 dkg margarin
- 10 dkg cukor
- 3 tojássárgája
- tejföl
- fél sütőpor
töltelék
- 3 tojásfehérje
- 22 dkg darált dió
- 22 dkg cukor
teteje
- 2 tojássárgája
- 10 dkg cukor
Elkészítés
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, 1 órán keresztül pihentetjük. A tésztát kétfelé vesszük. Az egyik felét a tepsibe nyújtjuk, majd megkenjük baracklekvárral. A tölteléket rákenjük, majd a maradék tésztát rátesszük. Mérsékelt tűznél sütjük.
Hozzászólások
Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.
Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.